توسعه حل اختلاف یعنی توسعه اخلاق

توسعه-حل-اختلاف-یعنی-توسعه-اخلاق

توسعه حل اختلاف یعنی توسعه اخلاق


توسعه حل اختلاف بین مردم به معنی توسعه اخلاق است
 رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه با بیان اینکه توسعه حل اختلاف بین مردم به معنی توسعه اخلاق است، گفت: رفتن به سمت صلح و سازش، رفتن به سمت اخلاقیت و انسانیت برتر است.
حجت الاسلام والمسلمین صادقی معاون سابق فرهنگی و رییس جدید مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه در آیین معارفه رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه اظهار کرد: معاونت فرهنگی در سال ۹۱ تشکیل شد، تربیت نیرو‌هایی که با کار استاندارد فرهنگی آشنا هستند و برگزاری بیش از ۷۰۰ کارگاه در دادگستری‌ها و... از دستاورد‌های این معاونت است.

وی افزود: در عرصه تعالی فرهنگی، تلاش‌های بسیاری شده است، به همین منظور در اینجا از رییس پیشین قوه قضاییه و حمایت‌های وی قدردانی و همچنین از رییس قوه قضاییه و سایر مجموعه قضایی که در پیشبرد اهداف معاونت حمایت کردند، تشکر می‌کنم.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه، با گرامیداشت یاد آیت الله شاهرودی در بنیان نهادن شورا‌های حل اختلاف، گفت: کار صلح و سازش، میانجیگری و حل اختلاف از کار‌های بسیار ارزشمندی است و در اسلام و قرآن بر شفاعت تاکید شده است.
حجت الاسلام والمسلمین صادقی ادامه داد: گاهی در گوشه کنار شنیده می‌شد که همکاران شورای حل اختلاف در دستگاه قضایی شهروند درجه دو هستند که آقای میانجی که در پیشبرد کار شورا تلاش کردند از این نوع بینش گلایه داشتند. به اعتقاد بنده همکاران شورا‌های حل اختلاف شهروند درجه یک نیستند بلکه شهروندان ممتاز هستند، چرا که کسانی که در حل اختلاف بین مردم کار می‌کنند صرف نظر از قدرت قانونی به دلیل حرمت و اعتبار و ارزش و جایگاهشان موفق به مصالحه می‌شوند.

وی بیان کرد: توسعه حل اختلاف بین مردم به معنی توسعه اخلاق است و مردمی که به مصالحه تن در می‌دهند همچون گل خوش بویی هستند و زندگیشان شیرین‌تر می‌شود.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه با بیان اینکه رفتن به سمت صلح و سازش، رفتن به سمت اخلاقیت و انسانیت برتر است، ادامه داد: این فرهنگ را باید توسعه دهیم و به همین دلیل نام جدید این مرکز توسعه حل اختلاف است.

وی با بیان اینکه لایحه جامع داوری در مسیر تصویب است، گفت: لایحه شورا‌های حل اختلاف در حال پیگیری است و این مرکز باید به یک ستاد عالی برای هدایت مردم به سمت داوری، صلح و سازش حرکت کند تا بار زیادی را از دادگاه‌ها بکاهد.

منبع : میزان

مطالب مرتبط

مجازات بازدارنده برای کسانیکه جرم آنها از روی غفلت نیست

برگزاری سومین جلسه رسیدگی به اتهامات اکبر طبری

رئیس جدید سازمان زندان ها را بیشتر بشناسید

آثار مثبت کاهش مجازات حبس تعزیری