یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که زمینخواری در حقیقت زیرپا گذاشتن حق و حقوق مردم است و دستگاه قضایی و نظارتی باید با شناسایی این افراد برخورد بازدارنده داشته باشند
یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که زمینخواری در حقیقت زیرپا گذاشتن حق و حقوق مردم است و دستگاه قضایی و نظارتی باید با شناسایی این افراد برخورد بازدارنده داشته باشند.
رحمتالله فیروزی پوربادی با اشاره به ضرورت مقابله با زمینخواری بیان کرد: متاسفانه امروز شاهد پدیده زمینخواری در بخشهای مختلف کشور هستیم و من بر این باورم که ما به اندازه کافی قانون برای مقابله با این پدیده داریم، اما آن طور که باید و شاید قوانین اجرایی نمیشوند و این ظلم در حق مردم است.
وی در ادامه اظهار کرد: دستگاههای مختلف نظارتی موظف هستند با نظارت جدی با این پدیده برخورد کنند و با افرادی را که زمینخواری انجام میدهند برخوردی بازدارنده داشته باشند. یک نوع از زمینخواری به این گونه است که عدهای در مقطع زمانی خاص زمینهایی را با دادن تعهداتی گرفتهاند و به عنوان مثال قرار بوده در آنجا کارخانه بسازند اما سالیان سال گذشته است و نه تنها به تعهدات خود عمل نکردهاند، بلکه زمینها را نیز تصاحب کردهاند. لازم است این افراد را شناسایی کرده و ضمن پس گرفتن زمینها با آنها برخورد لازم صورت گیرد.
نماینده مردم نطنز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در نوع دیگری از زمینخواری عدهای در اطراف شهرها که از جذابیت برخوردار هستند اقدام به تصاحب زمینها کردهاند و ضروری است که دستگاههای قضایی و امنیتی به این موضوع ورود کنند.
وی در ادامه تاکید کرد: اگر خلأ قانونی نیز در حوزه مبارزه با زمینخواری وجود دارد مجلس شورای اسلامی آماده است تا به میدان آمده و با قانون گذاری سختگیرانهتری دست و پای زمینخواران را ببندد. امروز مقابله با زمینخواری یکی از واجبات است و باید برای احیای حقوق بیتالمال با این افراد برخورد قاطع شود.
منبع : خبرگزاری ایسنا
مطالب مرتبط
اعاده بیش از ۵ هزار هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی و همچنین پلمب ۳۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سال ۹۸
انعقاد تفاهم نامه همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت دفاع
کشف بیش از هزار مورد زمین خواری در سال جاری، بوشهر، فارس و تهران دارای بیشترین رفع تعرض