آیین نامه کمیسیون فنی موضوع تبصره 2 ماده یک قانون پیشگیری و مبارزه با خطرات سیل

آیین-نامه-کمیسیون-فنی-موضوع-تبصره-2-ماده-یک-قانون-پیشگیری-و-مبارزه-با-خطرات-سیل

‌آیین‌نامه کمیسیون فنی موضوع تبصره 2 ماده یک قانون پیشگیری و مبارزه با خطرات سیل ‌مصوب 1349 10 26 کمیسیون کشور مجلسین


‌آیین‌نامه کمیسیون فنی موضوع تبصره 2 ماده یک قانون پیشگیری و مبارزه با خطرات سیل ‌مصوب 1349.10.26 کمیسیون کشور مجلسین

‌ماده 1 - در نقاطی که وزارت کشور اجراء قانون پیشگیری و مبارزه با خطرات سیل را اعلام می‌نماید کمیسیون فنی مرکب از اشخاص زیر در‌شهرداری و نقاطی که شهرداری ندارد در بخشداری تشکیل می‌شود:

‌الف - یک نفر نماینده بصیر و مطلع در ارزیابی و تقویم اراضی و املاک از طرف انجمن شهر در نقاطی که انجمن شهر نداشته باشد نماینده مزبور از‌طرف شورای اداری شهرستان یا شورای بخش انتخاب خواهد شد.

ب - یک نفر کارشناس یا ارزیاب که آشنایی لازم به امور ثبتی داشته باشد به انتخاب رییس دادگاه شهرستان و در نقاطی که دادگاه شهرستان نباشد‌به انتخاب رییس دادگاه بخش.

ج - یک نفر نماینده از طرف فرماندار.

‌تبصره - نمایندگان مذکور حتی‌الامکان از بین کارشناسان رسمی دادگستری یا افراد بصیر و مطلع محلی که در کار ارزیابی و تقویم املاک سابقه‌دارند انتخاب می‌شوند.

‌ماده 2 - فرماندار و رییس دادگاه و انجمن شهر مکلف هستند ظرف ده روز از تاریخ درخواست شهرداری یا بخشداری نماینده خود را برای شرکت‌در کمیسیون فنی انتخاب و معرفی نمایند.

‌تبصره - شهرداری یا بخشداری می‌تواند در صورت لزوم برای پیشرفت کار مبادرت به تشکیل بیش از یک کمیسیون فنی به ترتیب مقرر فوق‌بنماید.

‌ماده 3 - برای ارزیابی و تشخیص و تعیین بها و یا خسارت ناشی از تصرف اراضی و مستحدثات و ساختمانها حضور کلیه اعضاء کمیسیون فنی‌ضروری است ولی نظر اکثریت ملاک عمل می‌باشد و فهرست ارزیابی باید به امضاء کلیه اعضاء کمیسیون برسد و هر گاه یک نفر از اعضاء در اقلیت‌باشد نظر خود را مستدلاً زیر فهرست بنویسد.

‌تبصره 1 - از مالک یا نماینده او برای حضور در جلسه کمیسیون فنی باید دعوت به عمل آید. ‌عدم حضور مالک یا نماینده او مانع رسیدگی کمیسیون و اخذ تصمیم نیست.

‌تبصره 2 - کمیسیون فنی مکلف است حداکثر ظرف یک ماه از تاریخ وصول پرونده به کمیسیون فهرست بهای اراضی و املاک و مستحدثات را‌تهیه و بر حسب مورد به شهرداری یا بخشداری تسلیم نماید.

‌ماده 4 - شهرداری یا بخشداری مکلف است پس از وصول فهرست ارزیابی اراضی و مستحدثات و ساختمانهایی که در معرض طرحهای اجرایی‌قانون پیشگیری و مبارزه با خطرات سیل واقع می‌شوند مفاد فهرست ارزیابی را ظرف یک هفته در یکی از جراید کثیرالانتشار محل و یا وسایل مقتضی‌دیگر آگهی نماید و علاوه بر آن باید نتیجه ارزیابی هر ملک را وسیله پست سفارشی به مالک آن اعلام کند.

‌ماده 5 - اعضاء کمیسیون موظفند در تمام جلسات حضور به هم رسانند. غیبت بدون عذر موجه بیش از دو جلسه پیاپی و یا سه جلسه متناوب و‌غیبت بیش از پنج جلسه پیاپی در حکم انصراف عضو غایب از ادامه کار و مجوز انتخاب جانشین وی به طریق مقرر در ماده (1) می‌باشد.

‌ماده 6 - حق‌الزحمه اعضاء کمیسیون فنی به تناسب تشکیل جلسات و حجم کار و نیز سایر هزینه‌های اجرایی این آیین‌نامه به پیشنهاد شهرداری و‌تصویب انجمن شهر و در نقاط فاقد شهرداری با پیشنهاد بخشدار و تصویب وزارت کشور از محل اعتبارات شهرداری و یا وزارت کشور بر حسب مورد‌پرداخت خواهد شد.

‌ماده 7 - اجراء تصمیمات کمیسیون فنی بر حسب مورد به عهده وزارت کشور یا شهرداری است.

‌آیین‌نامه فوق مشتمل بر هفت ماده و چهار تبصره به استناد تبصره 2 قانون پیشگیری و مبارزه با خطرات سیل در تاریخ روز پنجشنبه 1349.10.10 به‌تصویب کمیسیون کشور مجلس شورای ملی و در تاریخ شنبه بیست و ششم دی ماه یک هزار و سیصد و چهل و نه شمسی به تصویب کمیسیون کشور‌مجلس سنا رسیده است.

‌رییس مجلس سنا - جعفر شریف‌امامی

منبع : مجلس شورای اسلامی

مطالب مرتبط

قانون حفظ و حمایت از منابع طبیعی و ذخایر جنگلی کشور

پرداخت تسهیلات مسکن به بازنشستگان

قانون پیشگیری و مبارزه با خطرات سیل